Livrarea produselor

Livrarea PRODUSULUI se face catre icnq.ro prin intermediul unei firme de curierat rapid. Termenul de livrare este de circa 24 – 48 ore, socotit de la data preluării COMENZII dumneavoastră. Acest termen este orientativ, el putând fi modificat din motive independente de voința noastră. În orice condiții, inclusiv în situație de forță majoră și sub sancțiunea de a vă returna sumele plătite, termenul de livrare nu va depăși 30 de zile, socotit de la data preluării comenzii dumneavoastră, in afara situatiilor cand s-a convenit altfel.

In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

Livrarea se face de către Curier, la adresa indicata de catre CLIENT, de regulă în 24 de ore de la expedierea COMENZII, dar poate ajunge la destinație după maximum 48 de ore, pentru livrarea în zona rurală sau in situatii exceptionale.

SOCIETATEA va efectua livrarea PRODUSELOR si prestarea SERVICIILOR numai pe teritoriul Romaniei.

Prețurile afișate cât și cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate cu taxa pe valoare adăugată (TVA) inclus, reglementată de legile fiscale române.

Taxa de Transport prin Curier Rapid este:

- pentru orice comanda livrarea este GRATUITA.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR incluzand, dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii, nu constituie o obligatie contractuala din partea SOCIETATII, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.